top of page

Åpen miksekonkurranse for Bransjen

NM i Kaffe Cocktails
"Norwegian Championship - Coffee in Good Spirits"

Lager du Norges beste Kaffe Cocktails?

NBF - Norsk Bartender Forening inviterer til NM i Kaffe Cocktails som er det offiielle uttaket til World Championship "Coffee in Good Spirits".

​

Tirsdag 18. Mars 2025 kl. 10.00 - 18.00

Sted: Umami – Lillestrøm Varemesse
Adresse: Messeveien 8, 2004 Lillestrøm, Norge

​

- En miksekonkurranse for alle som jobber innenfor restaurant, bar og hotellbransjen i Norge.

 
boty24_nbf_467_edited.jpg
NM Coffee in Good Spirits 2025 (Participant)
NM Coffee in Good Spirits 2025 (Participant)
30 DAGER IGJEN TIL ARRANGEMENTET
Participant registration for NMCIGS25.
18. mars 2025, 10:00 – 18:00
Lillestrøm, UMAMI ARENA,
Messeveien 8, 2004 Lillestrøm, Norge
SCA_Norway_White_RGB.jpg
Blir du med som deltagaer?
Meld deg på her

Regler

​Konkurranseformat

 

Innledende runde

Deltakerne konkurrerer i to ulike settinger:

​

  • Spirit Bar: Deltakerne lager to kaffe- og alkoholbaserte drinker med en tilfeldig valgt type brennevin eller ingredienser.

​

  • Hovedscenen: Deltakerne presenterer fire drinker:

    • To identiske varme kaffedrikker med alkohol

    • To identiske kalde kaffedrikker med alkohol

 

De seks deltakerne med høyest poengsum går videre til finalerunden.

​

Finalerunde
  • Konkurrentene skal lage:

    • To Irish Coffees

    • To valgfritt sammensatte kaffe- og alkoholbaserte signaturdrinker

​

Den deltageren med høyest poengsum i finalen blir kåret til Norgesmester Coffee in Good Spirits 2025 og kvalifiserer seg til verdensmesterskapet i Geneve.

 

For mer informasjon, se: World Coffee in Good Spirits Championship

Bedømming

Du lager kaffe- og alkoholbaserte drinker foran erfarne dommere. Se dem som dine gjester og gi dem en opplevelse fylt med smak, teknikk og fortellerglede.

​

Kriteriene som legges vekt på er:

  • Kreativitet – Unik sammensetning og presentasjon.

  • Smak og balanse – Harmoni mellom kaffe, brennevin og øvrige ingredienser.

  • Kunnskap og varekunnskap – Innsikt i råvarene og deres interaksjon.

  • Profesjonalitet og teknikk – Presisjon i brygging, miksing og håndtering av ingredienser.

  • Renslighet og organisering – Strukturert arbeidsmetodikk og hygienisk utførelse.

  • Utseende og visuell appell – Drinkens estetikk og visuelle gjennomføring.

  • Presentasjon og formidling – Evnen til å engasjere dommere med historie og servering.

The World Coffee in Good Spirits Championship (WCIGS)

WCIGS-DAY-Hong_Kong_nbf.jpg

​Upcoming Competitions

Påmeldingsskjema

Her finner du påmeldingsskjema for NM Coffee in Good Spirits. 

 
bottom of page