Åpen miksekonkurranse for Bransjen
NM i Akevittcocktail
Lager du Norges beste Akevittcocktail?
NBF - Norsk Bartender Forening inviterer i samarbeid med Norsk Akevittfestival og Arcus/Anora til Norgesmester i Akevittcocktail på Gjøvik lørdag 30. September,
- En miksekonkurranse for alle som jobber innenfor restaurant, bar og hotellbransjen i Norge.
Kommende arrangementer
- søn. 07. apr.Goldie (BOTY24)07. apr. 2024, 21:00 – 08. apr. 2024, 02:00Goldie (BOTY24), Badstugata 5, 0181 Oslo, Norge07. apr. 2024, 21:00 – 08. apr. 2024, 02:00Goldie (BOTY24), Badstugata 5, 0181 Oslo, NorgeFor gjester under BOTY24 som ikke er deltager eller sponsor vil deltagelse under festmiddag med underholdning koste kr 300,- Dette inkluderer et glass drikke og et måltid (vegansk alternativ vil være tilgjengelig).
- søn. 07. apr.Goldie (BOTY24)07. apr. 2024, 13:00 – 20:00Goldie (BOTY24), Badstugata 5, 0181 Oslo, Norge
- søn. 07. apr.Goldie07. apr. 2024, 11:00 – 20:00Goldie, Badstugata 5, 0181 Oslo, Norge
- Medlemskapstilbudman. 16. okt.Online Tasting Workshop16. okt. 2023, 18:00 – 19:00Online Tasting Workshop
- lør. 30. sep.Quality Hotel Strand Gjøvik30. sep. 2023, 12:00 – 16:00Quality Hotel Strand Gjøvik, Elvegata 3-4, 2815 Gjøvik, Norge
- Medlemskapstilbudlør. 30. sep.Quality Hotel Strand Gjøvik30. sep. 2023, 11:00 – 16:00Quality Hotel Strand Gjøvik, Elvegata 3-4, 2815 Gjøvik, Norge
- søn. 26. marsHotel Radisson Blu Caledonien26. mars 2023, 11:00 – 27. mars 2023, 11:30Hotel Radisson Blu Caledonien, Vestre Strandgate 7, 4610 Kristiansand, Norway26. mars 2023, 11:00 – 27. mars 2023, 11:30Hotel Radisson Blu Caledonien, Vestre Strandgate 7, 4610 Kristiansand, NorwayKun for NBF Medlemmer - KUN 8 plasser tilgjengelig. Alle 24 BoTY deltagerene er forhånds påmeldt i konkurransen som en del av BoTY 2023, så vi har 8 plasser tilgjengelig for andre NBF medlemmer til denne konkurransen.
- Medlemskapstilbudsøn. 26. marsRadisson Blu Caledonien Hotel26. mars 2023, 09:30 – 17:00Radisson Blu Caledonien Hotel, Vestre Strandgate 7, 4610 Kristiansand, Norway
- Medlemskapstilbudsøn. 16. okt.Bakgården Både&16. okt. 2022, 18:00 – 17. okt. 2022, 02:00Bakgården Både&, Tollbodgata 5B, 4611 Kristiansand, Norway16. okt. 2022, 18:00 – 17. okt. 2022, 02:00Bakgården Både&, Tollbodgata 5B, 4611 Kristiansand, NorwaySteinar Svenning fra @southerncoffee.no forteller om kaffe fra Guatemala og Mr. Jensen fortsetter med en hyggelig smaking på 3 ulike Zacapa rom. Kvelden avsluttes med bransjefest. Gratis for Bransje og NBF medlemmer. Kr. 99,- for Gjestemedlemmer.
- lør. 01. okt.Quality Hotel Strand Gjøvik og Online01. okt. 2022, 11:00 – 16:00Quality Hotel Strand Gjøvik og Online, Elvegata 3-4, 2815 Gjøvik, Norge
- lør. 01. okt.Quality Hotel Strand Gjøvik01. okt. 2022, 11:00 – 16:00Quality Hotel Strand Gjøvik, Elvegata 3-4, 2815 Gjøvik, Norge
- søn. 27. marsKlubben Selskapslokale27. mars 2022, 13:00 – 28. mars 2022, 23:00Klubben Selskapslokale, Vestre Strandgate 8, 4610 Kristiansand S, Norway27. mars 2022, 13:00 – 28. mars 2022, 23:00Klubben Selskapslokale, Vestre Strandgate 8, 4610 Kristiansand S, NorwayVi inviterer alle bransjefolk til Bartender of The Year 2022 (BoTY)/NM i Brennevin - Blindsmaking. Her får du se deltagere og deres mixing. Vi har også en mini messe med med en rekke leverandører. Åpent fra kl 11. men miksingen begynner ikke før kl. 13.00. Velkommen skal du være!
- søn. 27. marsKlubben Selskapslokale27. mars 2022, 10:30 – 12:30 CESTKlubben Selskapslokale, Vestre Strandgate 8, 4610 Kristiansand S, Norge
- søn. 27. marsKlubben Selskapslokale (BoTY 2022)27. mars 2022, 10:30 – 23:59Klubben Selskapslokale (BoTY 2022), Vestre Strandgate 8, 4610 Kristiansand S, Norway
Regler
I konkurransen skal deltakeren mikse 4 eksemplarer av sin forberedte cocktail.
-
Cocktailen MÅ inneholde minimum 2 cl Norsk Aquavit av Arcus/Anoras utvalg:
Det er kun produkt fra Lysholm, Linie, Gilde og Gammel Opland som kan brukes. -
Deltager har 10 min til Mixing & DrinkTalk.
-
3 kompetente dommere vil bedømme deg etter følgende kriterier:
-
Kreativitet, synlighet i forhold til tema (akevitt), kunnskap, varekunnskap, profesjonalitet, renslighet, arbeidsteknikk, behandling av utstyr og glass, smak, balanse, aroma og utseende på cocktail.
-
-
All kreativitet er tillatt.
-
Ta med deg absolutt alt du måtte trenge av utstyr og ingredienser.
-
Det eneste som er til rådighet i baren er vanlige isbiter.
-
Alle deltagere skal også lage 8 cocktail etter konkurransen som deles ut som små smaksprøver.
Bedømming
-
Du mikser drinken foran 3 kompetente dommere. Tenk på de som dine 3 gjester som sitter ved baren hvor du deler og viser deg som den fantastiske bartenderen du er.
-
Og kriteriene som legges vekt på er:
-
Kreativitet, synlighet i forhold til tema (akevitt), kunnskap, varekunnskap, profesjonalitet, renslighet, arbeidsteknikk, behandling av utstyr og glass, smak, balanse, aroma og utseende på cocktail.
-