iHORECA Fordeler

iHORECA.NO FORDEL

 • Slide title

  Write your caption here

  Booking
 • Slide title

  Write your caption here

  Booking
 • Slide title

  Write your caption here

  Booking
 • Slide title

  Write your caption here

  Booking

Hotell Booking

Med vår egen bookingside har du tilgang til over 140.000 hoteller i 180 land. Fra rimelige hostels til 5 stjerners hoteller.
Bookingside

Inntil 20% på Sixt bilutleie

Når du er logget inn via ihoreca.no kan du trykke deg inn på leiebil og det blir automatisk fratrukket rabatt på bestillingen din.
Bookingside

Eventer, konserter og sprotsarrangementer

Sport Events 365: Sport and show tickets: 
Har du problemer med å skaffe billetter til en Premier League eller Champions League kamp?
Sports Events 365 er et internasjonalt billettmeglerselskap som selger billetter til sportsarrangementer og forestillinger. Selskapet ble grunnlagt i 2006.
I dag har selskapet kunder fra over 130 land, driver et nettsted med 13 forskjellige språk og selger billetter for mer enn 25 000 arrangementer årlig. 
Selskapet tilbyr billetter til et bredt utvalg av sportsarrangementer og forestillinger over hele verden som vanligvis er vanskelige å få tak i. Du kan søke etter arrangementer i den byen du besøker og datoen for reisen, eller du kan søke etter ditt favorittlag eller artist! Du vil motta 5% rabatt på alle Sports Events 365 sine billetter. 
Bookingside

Dragonpass: Rabatt på flyplass lounger

Som bruker kan du nå spare opptil 50% på inngangsbilletten til over 750 flyplass lounger over hele verden. Slapp av og nyt litt luksus i en flyplass lounge, hvor det ofte blir servert snacks, mineralvann og alkoholholdige drinker samt gratis Wi-Fi. Benytt anledningen til å få gjort litt arbeid, ta et lett måltid eller bare sitt ned og slapp av før avgang.

Vanligvis må du å kjøpe et helt medlemskap for å benytte deg av disse loungene, men som bruker av vår løsning kan du benytte deg av denne fordelen uten å kjøpe et medlemskap. Med Dragonpass så kjøper du deg plass når du trenger det, og det er ingen begrensninger på hvor mange du kan kjøpe.
Bookingside

Priority Pass

Priority Pass gir deg en rabatt på 10-15% på tilgang til Priority Pass lounges. Flyforsinkelser, kanselleringer, overfylte avganshaller, køer for innsjekking og økt sikkerthet - du kan unnslippe det hele. Priority Pass gir deg fred og ro i over 600 VIP-lounger verden over.

Fordelene er som følger:

 1. Du kan behandle deg selv som en VIP uansett hvor du er på reise.
 2. Tilgang til lounge er garantert uansett hvem du flyr med og uavhengig av klasse på din billett.
 3. Du vil ha adgang til forretningsfasiliteter som inkluderer telefoner, e-mail, internett, faxmaskin og i noen lounger er det til og med konferanserom. 
 4. Du vil ha tilgang til over 70 lounger i USA, selv når du tar innenlandsfly.
 5. Du vil ha tilgang gratis forfriskninger og snacks ved loungen, og dermed unngår du å stå i kø for dyr mat på flyplassen.
 6. Du vil kunne nyte fred og ro, og gir deg muligheten til å slappe av før flyturen. 
 7. Priority Pass er ikke bare begrenset til forretningsreiser. Nå kan alle dine ferier og korte avbrekk få en VIP start.
Bookingside

Etter din registering kan du bruke APPen

Etter at du har registrert deg med koden du har mottatt kan vi anbefale og laste ned applikasjonen på Apple eller Android telefonen din.
Her kan du søke, booke hoteller, avbestille samt at du har full oversikt over alle bestillinger.

Share by: