DIGITALE VERKTØY

Våre digital verktøy

Den digitale Barhjelperen

Å drive en bar er krevende. Vår løsning skal hjelpe deg til å standardisere barens egne drinker og ha rask tilgang til validerte oppskrifter på internasjonale drinker.
Med vår speed drink database "barhjelpen" vil du finne de på 1-2-3 klikk.
Ultimate bartender hjelpen
En Cocktail Software som har en oppstarts database på over 2000 drink oppskrifter. Du får som bareiermedlem din egen versjon som du kan begynne å legge inn barens egne drinker.
Dette er et arbeidsverktøy som blir uvurderlig i både opplæring- og for alltid - å gi gjestene den samme smaken... dersom dere ikke har deres egen variant av den selv.

I en bartenders hektiske salgs timer vil dette være verktøyet som gir din bar den eksta fortjenesten man trenger når det koker av gjester og alle trenger sin drikke så fort som mulig.
Web applikasjon
Denne applikasjonen gir deg tilgang til hundrevis av cocktail oppskrifter ved et taste trykk.
Ryddig og enkelt design med fokus på appens funksjoner som skal raskest mulig å gi bartendere alle opplysninger han trenger. Den skal også sikre at en hver bartender skal kunne lage samme drink til gjestene - med den samme smaksopplevelse - uansett hvilken bar en gjest måtte velge.

Det er lett å forstå hvor enkelt og samtidig hvor raskt man med denne applikasjonen kan arbeide. I en bartenders hektiske salgs timer vil dette være verktøyet som gir din bar den ekstra fortjenesten man trenger når det koker av gjester og alle trenger sin drikke så fort som mulig.
For baren!
Baren kan selvfølgelig også selv legge inn sine egne drinker, som bare blir vist i deres eget oppsett av applikasjonen. Din bar og bartendere vil heretter alltid levere riktig smaksopplevelse for gjestene som velger sin drink.

Dersom gjesten bare vet at han vil ha en søt, sur, tørr eller spicy smak - kan du ved et taste trykk gi bartender ekstra hjelp til å presentere flere muligheter og hva han kan servere.

Det er lett å forstå hvor enkelt og samtidig hvor raskt man med denne applikasjonen kan arbeide.

Ikke vent, la din bar få det ultimate verktøyet i dag.
Share by: